انشا درمورد امام خمینی

انشا درمورد امام خمینی

انشا درمورد امام خمینی

امام خمینی (ره) ، معمار بزرگ نهضت اسلامی

۱۴ خرداد یادآور سالروز عروج بزرگمردی است که با رهبری های هوشمندانه خود ، یکی از بزرگترین انقلاب های تاریخ را رقم زدند ، فقیهی عالم و سیاستمداری نواندیش که به پشتوانه ملتی به پاخاست و تومار حکومتی دست نشانده و استبدادی را در هم پیچیدند و نظامی مردم سالار را بر پایه آموزه های دینی پایه گذاری کردند.
امام خمینی (ره) بر تشکیل حکومت جمهوری اسلامی ، این نظام را به عنوان الگو و سرمشقی برای امت اسلامی و دیگر مردم ستم کشیده در تمام جهان معرفی کردند و تمام آزادیخواهان جهان نیز اکنون با تاسی از این نظام الهی ، در برابر حکومت ظالمان مقاومت و ایستادگی می کنند.
حضرت امام (ره) یک حقیقت همیشه زنده در تاریخ است و بدون نام امام ایشان ، انقلاب شکوهمند اسلامی در هیچ کجای دنیا شناخته شده نیست ، این شخصیت وارسته و فیلسوف عالم در عمل ثابت کردند که تمسک به خداوند متعال بهترین شیوه برای نفی سلطه کفار است.
امام خمینی (ره) یک شخصیت استثنایی و کم نظیر در دوران معاصر است و از آنجایی که کار امام (ره) همواره با تدبیر و هوشمندی همراه بود ، در جهان ماندگار شدند و در همین راستا نیز انقلاب اسلامی اکنون به الگویی برای تمام مسلمانان و آزادیخوهان جهان تبدیل شده است.
مبارزه رهبر کبیر انقلاب اسلامی علیه رژیم پهلوی در جریان حماسه ۱۵ خرداد بر کسی پوشیده نیست که از آن جمله می توان به کشاندن مبارزه در حوزه علمیه ، کشیدن خط بطلان بر تز جدایی دین از سیاست ، زیر سوال بردن مشروعیت رژیم پهلوی ، مورد حمله مستقیم قرار دادن قدرت های استعمارگر ، منزوی ساختن جریان های ملی گرایی ، خلاصه و جمع بندی کرد.
قیام ۱۵ خرداد به رهبری امام خمینی (ره) در حقیقت پیروزی منطق ، مکتب و آموزه های دینی بود و مردم در این روز از دین دفاع کردند و در نهایت می توان گفت که این جریان یک حرکت عمیقی بود که در تاریخ به ثبت رسید.
نام امام خمینی (ره) با انقلاب اسلامی ایران پیوندی جدایی ناپذیر و ناگسستنی دارد ، نظریه پرداز و معمار بزرگ نهضت اسلامی که در قله فقاهت با تبیین گفتمان مترقی و آزادی خواهانه خود ، تفکری جدید مبتنی بر آموزه های الهی را بنا نهاد و بنیانگذار نظام مردم سالار دینی در ایران شد.
امام خمینی (ره) با نوید سعادت ، عدالت ، آزادی و استقلال برای مردمان این مرزوبوم ، توسعه، پیشرفت و آبادانی را برای این سرزمین به ارمغان آوردند ، بنیانگذار بزرگ انقلاب پس از استقرار جمهوری اسلامی در برهه های دشوار با بینش سیاسی و درک عمیق ، هدایتگر این نظام شدند و دسیسه های دشمنان ایران را در به راه انداختن هشت سال جنگ تحمیلی، خنثی کردند.
نقش امام (ره) در احیای اندیشه حکومت اسلامی بسیار تاثیرگذار بود ، ایشان از همان ابتدا که وارد صحنه مبارزه علیه رژیم پهلوی شدند در سخنرانی های پرشور خود ، نخست رژیم وابسته پهلوی را که در تمام امور از آمریکا و رژیم صهیونیستی پیروی می کرد ، به مردم شناساندند و همچنین امام در نجف، بحث ولایت فقیه را مطرح کردند و نجات ایران را در این امر دانستند که باید نظام ولایت فقیه به وجود بیاید تا مردم از این وابستگی و استبداد نجات یابند.
امام خمینی (ره) ، نسبت به دین احترام بسیاری قائل بودند و وصیت نامه الهی – سیاسی ایشان می توان موضوع هایی چون حدیث ثقلین ، وحدت و اتحاد مردم و روحانیان ، مساله مقاومت و استقامت در برابر دشمنی ها و رعایت اخلاق در تمام ابعاد زندگی را مشاهده کرد.

همچنین بخوانید:انشا درمورد فداکاری

امام خمینی (ره) بزرگ مرد تاریخ معاصر ایران بود که با رهبری انقلاب اسلامی، زمینه ساز حرکتی نو در ایران و جهان شدند و راه و مسیری که این عالم بزرگ در راه اعتلای اسلام ، استقلال و آزادی ایجاد کردند ، تا ابد چراغ راه آینده ماست.
اندیشه‌های امام خمینی (ره)، مبتنی بر تعالیم قرآن و اهل بیت (ع) بود و به همین دلیل از سوی همه اقشار جامعه به ویژه طبقه مستضعف و ستمدیده ، مورد پذیرش واقع شد ، امام (ره) شخصیتی اساطیرگونه داشت، اخلاق، رفتار، نظریه های علمی و روحیه متعالی ایشان در جهان بی‌نظیر بود.
باید با اتخاذ راهکار درست و اصولی افرادی که دوران حیات امام (ره) را درک نکردند ، به خوبی با ابعاد مختلف شخصیت ، افکار و اندیشه‌های ایشان در زمینه‌های مختلف سیاسی، دینی و اجتماعی آشنا شوند.
ایجاد وحدت و همبستگی در بین امت اسلامی از مهمترین اهداف امام راحل (ره) بود و بی تردید شخصیت ایشان به عنوان نماد مقاومت در جهان اسلام شناخته ‌شده است و برای تحقق این مهم نیز جمعه آخر ماه مبارک رمضان را به عنوان روز قدس ، نماد مبارزه با استکبار و رژیم غاصب صهیونیستی معرفی کردند.
استکبارستیزی از دیگر ویژگی‌های بارز شخصیت امام خمینی (ره) بود و ایشان با ایستادگی در برابر زیاده‌خواهی های استعمار و تمام ابرقدرت‌ها و مستکبران جهان، به همه آزادیخواهان جهان درس آزادگی و ایستادگی آموختند.
پیر جماران سرانجام پس از سال ها تلاش در مسیر تجلی و تحقق آرمان های اسلام در ۱۴ خرداد ۱۳۶۸ خورشیدی به ندای حق لبیک گفتند و به دیدار معبود شتافتند، با رحلت امام خمینی (ره) ، رسالت و مسئولیت خطیر رهبری و هدایت نظام اسلامی به آیت الله خامنه ای که از شخصیت های مهم در شکل گیری نهضت اسلامی بودند ، سپرده شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *